Planlæg din rejse

Hvad er den hurtigste rute fra A til B med metro, bus og tog?

Du kan bruge Rejseplanen, hvis du har brug for hjælp til at planlægge din rejse. Her kan du få konkrete rejseforslag, der beskriver rejsetid, prisforslag, kortvisning og eventuelle skiftesteder.

Rejseplanens hjemmeside findes på dansk, engelsk og tysk.

Gå til rejseplanen.dk

Download Rejseplanen app:

 

Skal du til eller fra Københavns lufthavn?

Se vores rejseguide

Mand med kuffert
Kom rundt ved knudepunkterne
Københavns Hovedbanegård

Københavns Hovedbanegård ligger i hjertet af København og er et centralt knudepunkt for trafik ind og ud af København samt rundt i byen.

På hovedbanegården er der både forbindelser med bus, S-tog samt regional- og InterCity-tog, der forbinder København med resten af Danmark, Sverige og det meste af Europa – og ikke mindst Københavns Lufthavn.

Københavns Hovedbanegård rummer desuden DSB Billetsalg til ind- og udland.

Nørreport Station

Udover Københavns Hovedbanegård er Nørreport St uden tvivl den mest travle station i København. Nørreport St servicerer både bus, S-tog og Metro samt regional- og InterCity-tog.

Nørreport Station er en stor station med flere forskellige perroner. Der er adgang til perronerne med både trapper og elevator, så alle passagerer nemt kan komme til og fra perronen, når de rejser med tog og metro. Alle buslinjer har stoppested på gadeplan.

Nørreport Station er blevet gennemgribende renoveret igennem de seneste år, og stationen fremstår nu som et særdeles moderne og imødekommende sted at rejse fra.

Til og fra krydstogtsterminalerne

Bus 25 kører til og fra Oceankaj til Østerport St og videre til Nørreport St. På dage med anløb af krydstogtskibe til Oceankaj, vil Bus 25 køre i penduldrift hvert 20. minut mellem Oceankaj, Østerport St. og Nørreport St. og efter kl. 18.00 hvert 40. minut. Linjen kører fra første skibs ankomst, dog tidligst fra kl. 8 til 1 time før sidste krydstogtskib afgår. Du kan finde de specifikke afgangstider på Rejseplanen.dk.

Bus 27 kører til og fra Oceankaj og Søndre Frihavn og kører til Østerport St.

Bus 26 kører til og fra terminalerne på Langelinie og Søndre Frihavn og med stop på Østerport St, Kongens Nytorv, Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård.

Brug app'en og spar tid

Når du ankommer til krydstogtsterminalerne kan du opleve lange køer til køb af billet til offentlig transport.

Download app'en 'DOT Billetter' før du går i land, og få billetten direkte på din telefon.

 

Kort over bus, tog og metro

Havnebus linjer
Kort over alle metro- og toglinjer i Storkøbenhavn
Bus, tog og metro i Københavns centrum
S-tog linjer
Metro linjer