Her på siden kan du finde information om:

Du kan altid finde afgangstider for næste bus gennem SMS 1250, her på hjemmesiden, eller via Rejseplanens app, som du kan hente i App Store eller Google Play. 

 

Få live opdateringer om din bus

Sammen med DOT arbejder Movia på at styrke vores service til kunderne. Vi ved fra kundeundersøgelser, at pålidelig og brugbar information om køreplaner, og hvornår busser og tog faktisk kører, er centralt for kunderne. Movia har derfor fået installeret realtidssystemer i alle busser, så vi kan give kunderne her og nu information om, hvornår bussen ankommer til stoppestedet – også hvis den bliver forsinket. Det overstiger langt den information, vi kan give ved at sætte en trykt køreplan op. Derfor tager vi nu de trykte køreplaner ned i forbindelse med næste køreplanskifte i december. Målet er, at køreplanerne er udfaset helt i februar 2019.

 

SMS 1250

Med SMS 1250 kan du altid få næste afgangstid for din bus. Se hvordan i videoen her.

 

Følg rejse

I videoen her kan du se hvordan du følger din rejse i Rejseplanen. Så kan du altid få besked når der sker ændringer på din rejse.

 

Find køreplan for din bus

I videoen her kan du se hvordan du fremsøger en køreplan for din bus her på hjemmesiden. 

 

Spørgsmål og svar

 

Movia vil gerne give sine kunder en langt mere præcis og konstant opdateret information om køreplanen. Fremover kan man få info med det samme, hvis bussen er forsinket, hænger fast i trafikken eller er aflyst.

Nej. Udfasningen af den trykte information ved stoppestederne handler ikke om at spare. Movia har fået installeret realtidssystemer i alle busser, så vi kan give kunderne her og nu information om, hvornår bussen ankommer til stoppestedet – også hvis den bliver forsinket. Det giver langt bedre information end den, vi kan give ved at sætte en trykt køreplan op.

Nej. Movia ønsker at give kunderne den mest præcise og sammenhængende trafikinformation. Vi har gode digitale produkter, som kunderne allerede kender og bruger i stor stil. F.eks. SMS 1250, DOTs hjemmeside og Rejseplanens app. Mange stoppesteder har også count down skærme, hvor man kan se ankomsttider i realtid.

Det kræver ikke en smartphone at bruge SMS 1250. Denne service kan give dig præcis information om de kommende afgangstider. Det er naturligvis også en mulighed at finde køreplanen på DOTs hjemmeside og selv printe den, og det er også muligt at ringe til DOTs kundecenter på 7015 7000 for at få den printet og tilsendt.

Movia har foretaget en undersøgelse af mobildækningen på alle stoppestederne, som viser at der er mobildækning alle steder. Hvis du alligevel oplever problemer med at komme på nettet, så brug SMS 1250 løsningen til at få information om de næste busafgange eller kontakt DOTs kundeservice på 7015 7000.

Mange stoppesteder har også count down skærme, hvor man kan se ankomsttider i realtid. Movia tilbyder også, at man kan få tilsendt en printet køreplan ved henvendelse til DOTs kundeservice på 70 15 70 00.

Hvis bussen er mere end 20 minutter forsinket eller hvis den er kørt forbi, selvom du var synlig ved stoppestedet, kan du kan ansøge om rejsegaranti på her på DOT's hjemmeside. Se mere om rejsegaranti her.

 

Ved at følge linksne herunder, har du mulighed for at:

  • Fremsøge en køreplan for din bus
  • Finde den bedste billet for din rejse med billetoversigten
  • Se zonekortet og udregne zoner
  • Kontakte DOTs kundeservice
  • Læse mere om reglerne for Rejsegaranti