Elev kan ikke oprettes

Har du problemer med at oprette en elev kan du finde hjælp i kasserne herunder.

Ofte stillede spørgsmål når eleven ikke kan oprettes
Eleven kan ikke oprettes (TEA/TABULEX)

Tjek om eleven er markeret til transport i det rigtige skoleår og har tildelt en dato i Tea/Tabulex - du kan ikke oprette elever i MitSkolekort, der ikke er tildelt transport i Tea/Tabulex.

Tjek om tildelingen er sket på skoleniveau. Eleven kan ikke importeres i Mitskolekort, hvis det er forvaltningen, der har tildelt i Tabulex.

Skolekort kan ikke hjælpe med Tea/Tabulex.

Hvis eleven er tildelt korrekt i Tabulex og ikke kan indlæses, kan det skyldes, at eleven har hemmelig eller beskyttet adresse. Disse elever kan vi ikke hente fra Tabulex.

Du skal i stedet sende en mail til skolekort om at blive omstillet fra Tabulex til manuel oprettelse.

Vejledningen til manuel-oprettelse finder du her: Side 10 i manualen viser, hvordan man bruger elevindlæsningsskabelonen.

Når du er færdig med at oprette eleven, skal du huske at give besked via maillink i bunden, så du igen kan få Tea/Tabulex.

Elev kan ikke oprettes (KMD)

Tjek om eleven er markeret til transport i det rigtige skoleår og har tildelt en dato - du kan ikke oprette elever i MitSkolekort der ikke er tildelt transport i KMD.

Skolekort kan ikke hjælpe med KMD.

Hvis eleven er tildelt korrekt i KMD og ikke kan indlæses, kan det skyldes, at eleven har hemmelig eller beskytte adresse. Disse elever kan ikke hentes fra KMD.

Du skal i stedet sende en mail til skolekort om at blive omstillet fra KMD til manuel oprettelse.

Vejledningen til manuel oprettelse finder du her: Side 10 i manualen viser, hvordan man bruger elevindlæsningsskabelonen.

Når du er færdig med at oprette eleven, skal du huske at give besked via maillink i bunden, så du igen kan få KMD.

Elev kan ikke oprettes CSV skoler (alle der ikke har entet Tea eller KMD)

Hvis eleven har beskyttet/hemmelig adresse eller fiktivt cpr.nr., skal du altid benytte "elevindlæsningsskabelonen".

Vejledningen til manuel-oprettelse finde du her: Side 10 i manualen viser, hvordan man bruger elevindlæsningsskabelonen.

Kontakt Skolekort

Hvis du har læst alle spørgsmålene og informationen igennem, og du ikke fandt svar på hvad du søgte, kan du kontakte Skolekort her. 

Kontakt Skolekort i tilfælde af at eleven ikke kan oprettes