Velkommen til vores nye side for skolekort 

Her på siden har vi samlet alt information, som er relevant for dig, der sidder med bestilling og administration af skolekort.

OBS

Skoleår 17/18

CardShop lukker for bestillinger til indeværende år 23.05.17 kl. 24:00. Der åbnes igen for bestillinger 01.06.17 til det nye skoleår. Hvis bestillingerne skal være ude på skolen inden sommerferien skal bestillingen foretages senest 15.06.17 kl. 24:00. Under knappen "manual" - ligger nye vejledninger til bestilling af skolekort 17/18.

Klik her for yderligere information om skoleår 17/18

TakstSjælland

Skolekort 16/17ændres ikke ifm Takst Sjælland 15.01.17. Børnene kører skoleåret ud på de skolekort de har. Skal du lave nyt skolekort til indeværende skoleår, er det de "gamle" zonenumre der bruges (2 cifre). Se evt. gamle zonekort under menuen "zonekort". Til det nye skoleår 17/18 skal de nye zoner bruges. Der vil komme information her på siden omkring dette senere.

Har du spørgsmål til skolekort, manglende password, bestilling af midlertidige kort, plasthylstre og snore, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Fra 18.08.16 er skolekortet også gyldigt til grænseoverskridende rejser med tog. Det gælder strækningerne Tølløse-Hvalsø, Ringsted-Borup, Haslev-Tureby, Ringsted-Glumsø og Lille Linde-Karise. Der kan rejses i de zoner der fremgår af skolekortet.

Det er en god idé at skolerne videreformidler denne ændring - fx på forældreintra og direkte til de elever der har grænseoverskridende kort, altså kort der gælder i mere end et takstområde.