Behandling af oplysninger om dig

DOT Mobilpendlerkort app, DOT Mobilbilletter app, SMS billetter samt salg af billetter på DOTs hjemmeside udbydes af Din Offentlige Transport (DOT) og er ejet af DSB, Telegade 2, 2630 Taastrup, CVR nr. 25050053. DOT er et samarbejde mellem trafikselskaberne DSB, Movia og Metroselskabet. Samarbejdet mellem DOT og DSB betyder, at dit køb af mobilbilletter gennem ovennævnte salgskanaler foretages hos DSB og ikke DOT, og at DSB derfor er dataansvarlig.

Når du køber en mobilbillet eller pendlerkort i én af nævnte DOT salgskanaler, indsamler DSB oplysninger om dig og din rejse med det formål at kunne foretage salget af billetten. Vi indsamler og opbevarer kun de data, der er nødvendige for, at vi kan behandle dit køb og levere de produkter, du har bestilt, herunder opkræve betaling, føre kontrol af billet under din rejse og servicere dig ved henvendelse til kundeservice.

Der er forskel på, hvilke personoplysninger DSB indsamler om dig i hver af salgskanalerne. Du kan få oplysninger om, hvilke konkrete personoplysninger DSB indsamler om dig i hver salgskanals handelsbetingelser.

Her finder du en liste over aktuelle og ældre handelsbetingelser for DOTs salgskanaler.

I DSBs privatlivspolitik kan du læse mere om dine rettigheder, og hvad du skal gøre, hvis du vil have flere oplysninger.