Sporarbejde ved Ringsted 2019

Arbejdet omkring Ringsted giver større ændringer i togtrafikken mellem Odense og København

Du kan her på siden få et overblik over sporarbejdet og ændringerne, men husk også at tjekke Rejseplanen, før du rejser. Den er altid opdateret.

 

 DSBs hjemmeside kan du få et større overblik over arbejdet og dine muligheder som pendler.

 

Siden her bliver opdateret løbende.

Billede med overblik over faserne på sporarbejdet ved Ringsted

Et nødvendigt sporarbejde, der vil berøre dine rejser

Hvad kommer sporarbejdet til at betyde for dig?

Vi vil ikke lægge skjul på, at et så stort anlægsarbejde, som det Banedanmark er i gang med at udføre, får stor betydning for togdriften og dermed din oplevelse som rejsende.

 • Færre tog og længere rejsetid
  Færre tog betyder, at der er flere mennesker, der skal med samme tog, så mange tog vil blive overfyldt, og i myldretiden vil vi ikke kunne garantere plads til alle. Togene vil også køre langsommere, og du vil opleve længere rejsetid end normalt.

 • Påske med Togbus
  Togbusser betyder typisk længere rejsetid og skift mellem tog og bus. Vær også opmærksom på, at du ikke kan have din cykel med i Togbussen.

 • Perioder med omlægning af regionaltog til og fra mindre stationer
  Omlægning af regionaltog på nogle strækninger vil give længere rejsetid, og togene vil ikke stoppe ved de stationer, de plejer.

Hvad vil vi gøre for at opveje generne for dig?

Vi kan ikke ændre omstændighederne, men vi kan love at gøre alt for at fortælle om ændringerne, så du kan planlægge dine rejser bedst muligt. Vi har også særlige tilbud til dig med pendlerkort, der til dels kan imødekomme det besvær, du måske vil opleve. 

 • Løbende information om trafikændringerne
  Du skal som rejsende hele tiden kunne holde dig opdateret om, hvad sporarbejdet kan have af betydning for dine rejser. Derfor vil vi løbende på Rejseplanen, på denne side, i DSB Plus-mails og på stationerne informere om, hvordan togtrafikken i løbet af 2019 bliver påvirket af sporarbejdet.

 • Tilbud til dig med pendlerkort
  Du kan i forbindelse med sporarbejdet omkring Ringsted få ekstra zoner, når du rejser med pendlerkort på udvalgte strækninger. Du har også mulighed for at få 30 dage refunderet, som du kan anvende, når sporarbejdet er slut. Læs mere om de særlige tilbud på DSBs hjemmeside.