Projekt: Staycation billetten

 

Danskernes rejseadfærd ændrede sig i 2020, og det ser ud til, at endnu flere danskere fremover vil holde ferie i Danmark.

Derfor har vi lavet nemme turistbilletter til feriegæster i Danmark, som giver adgang til 24-timers fri transport i både bus, tog og metro. Uanset om rejsen går til kysten, skoven eller til en af de mange spændende byer og købstæder på hele Sjælland og øerne.

Turistbilletten tager udgangspunkt i DOTs City Pass billet, og du kan stadig købe City Pass til hovedstadsområdet, men som noget nyt findes City Pass nu også som 24-timers billet til det vestsjællandske område, til det sydsjællandske område og til hele Sjælland og øerne.

Læs mere på citypass.dk eller følg med på vores Facebookside.

Rejsende ved stoppested

.

Turist i eget land

I DOT vil vi gøre det nemmere for dig at opdage Sjælland og øerne i din ferie - med én turistbillet til hele den kollektive transport.

DOT skal forbedre mobiliteten for turister i hele DOTs område, f.eks. ved at indføre CityPass-produkter til hele Sjælland i DOTs app.

Uddrag fra DOT's 2023-strategi

 

 

Facebook-logo  Følg os på Facebook

Hvem er vi?

DOT - Din Offentlige Transport er et samarbejde mellem DSB, Movia og Metroselskabet som omfatter al kollektiv transport på Sjælland og øerne. Vi har høje ambitioner om, at det skal være en god oplevelse at rejse med bus, tog og metro.

Vores mål er, at flere skal rejse sammen, i stedet for hver for sig – med omtanke og afstand, hvor det er muligt. Når flere vælger at transportere sig sammen, gavner det både klima og trængsel.

I DOT sikrer vi, at vores løbende forbedringer af den kollektive transport på Sjælland tager udgangspunkt i dine oplevelser, og vi inviterer dig til at blive en del af indsatsen for bedre rejser til gavn for alle.

Ung mand i regionaltog