Projekt: Sidste afgang venter

Kan sidste bus vente på sidste tog - og omvendt? Mange kunder undrer sig, hvis bussen forlader stoppestedet, netop som toget triller ind på perronen – eller omvendt. Og særligt nogle steder på Sjælland er det en udfordring. Det kan vi i DOT godt forstå, og derfor tester vi i øjeblikket forskellige løsninger, der kan gøre den sidste del af rejsen bedre.

Den første test med løsningen har fundet sted på Ringsted St., den næste er på vej til Vordingborg St. og så tre andre stationer udenfor Storkøbenhavn.

Du kan også følge projektet her på sitet eller på DOTs Facebookside.

Rejsende ved lokaltog

.

Sidste afgang venter på dig

I DOT vil vi give dig en længe efterspurgt service i aftentimerne uden for Storkøbenhavn, hvor vi sørger for, at den sidste bus venter på dig, når du ankommer med toget - også når det f.eks. er forsinket.

 

Kollektiv transport skal være et konkurrencedygtigt alternativ til bilen.

Uddrag fra DOT's 2023-strategi

 

 

Facebook-logo  Følg os på Facebook

Hvem er vi?

DOT - Din Offentlige Transport er et samarbejde mellem DSB, Movia og Metroselskabet og vi har høje ambitioner om, at det skal være nemt og enkelt at rejse med offentlig transport på Sjælland og Øerne.

Vores mål er, at flere skal rejse sammen, i stedet for hver for sig – med omtanke og afstand, hvor det er muligt. Når flere vælger at transportere sig sammen, gavner det både klima og trængsel.

I DOT sikrer vi, at vores løbende forbedringer af den kollektive transport på Sjælland tager udgangspunkt i dine oplevelser, og vi inviterer dig til at blive en del af indsatsen for bedre rejser.

Ung mand i regionaltog