Projekt: Seneste nyt om din rejse

 

Har du prøvet at ankomme til en af vores stationer og først dér opdaget, at der er sporarbejde, og at du derfor bliver forsinket? Det vil vi gerne undgå.

Derfor arbejder vi i DOT at sprede information om f.eks. store sporarbejder til både bus-, tog- og metrokunder i god tid og på tværs af alle kanaler.

Rejsende ved metro

.

Sammen om en bedre tur

I DOT vil vi gøre din rejse bedre – også når der er ændringer i driften af bus, tog og metro.

DOT skal kunne levere rettidig, troværdig trafikinformation ved driftsforstyrrelser i samarbejde med særligt Rejseplanen, Banedanmark, Hovedstadens Letbane og de kommunale vejmyndigheder.

Uddrag fra DOT's 2023-strategi

 

 

Facebook-logo  Følg os på Facebook

Hvem er vi?

DOT - Din Offentlige Transport er et samarbejde mellem DSB, Movia og Metroselskabet som omfatter al kollektiv transport på Sjælland og øerne. Vi har høje ambitioner om, at det skal være en god oplevelse at rejse med bus, tog og metro.

Vores mål er, at flere skal rejse sammen, i stedet for hver for sig – med omtanke og afstand, hvor det er muligt. Når flere vælger at transportere sig sammen, gavner det både klima og trængsel.

I DOT sikrer vi, at vores løbende forbedringer af den kollektive transport på Sjælland tager udgangspunkt i dine oplevelser, og vi inviterer dig til at blive en del af indsatsen for bedre rejser til gavn for alle.

Ung mand i regionaltog