Projekt: Dit overblik over stationer og stoppesteder

I DOT ved vi godt, at når du ankommer til en af vores stationer eller stoppesteder med bil, cykel, barnevogn eller kørestol, så betyder det noget at vide, om der er en elevator, adgang uden at skulle op og ned ad trapper, hvor du kan parkere etc.

Derfor er vi gået i gang med at se på, hvordan vi kan give dig god information om, hvilke stationer og stoppesteder, du med fordel kan bruge, hvis du f.eks. skal have cyklen eller barnevognen med på turen eller sidder i kørestol.

Vi har spurgt vores kunder til råds, og derfor tester vi i øjeblikket en digital løsning, som kan give dig overblik over stationer og stoppesteder.

Rejsende ved lokaltog

.

Et bedre overblik

I DOT vil vi gøre det nemmere for dig at vide præcis, hvor der er gode forhold, når du f.eks. rejser med barnevogn, kørestol eller tung bagage.

DOT vil etablere en ordning, så kunderne kan se, hvor der er optimale skiftesteder, god cykelparkering, nemt at færdes for handicappede og for folk med barnevogne mv.

Uddrag fra DOT's 2023-strategi

 

 

Facebook-logo  Følg os på Facebook

Hvem er vi?

DOT - Din Offentlige Transport er et samarbejde mellem DSB, Movia og Metroselskabet som omfatter al kollektiv transport på Sjælland og øerne. Vi har høje ambitioner om, at det skal være en god oplevelse at rejse med bus, tog og metro.

Vores mål er, at flere skal rejse sammen, i stedet for hver for sig – med omtanke og afstand, hvor det er muligt. Når flere vælger at transportere sig sammen, gavner det både klima og trængsel.

I DOT sikrer vi, at vores løbende forbedringer af den kollektive transport på Sjælland tager udgangspunkt i dine oplevelser, og vi inviterer dig til at blive en del af indsatsen for bedre rejser til gavn for alle.

Ung mand i regionaltog