DOT-projekter

 

Forbedring gennem forståelse

Her kan du følge med i nogle af de DOT-projekter, der skal bidrage til en bedre og mere sammenhængende offentlig transport på Sjælland og øerne.

I DOT - Din Offentlige Transport – sikrer vi, at dine oplevelser er afsættet for de forbedringer, som vi løbende foretager af den kollektive transport på Sjælland. Du kan altid følge med i projekterne her på sitet eller på vores Facebookside.

Rejsende i regionaltog

Rejsende på rulletrappe

Staycation billetten

I DOT vil vi gøre det nemmere for dig at opdage Sjælland og Øerne i din sommerferie - med én turistbillet til hele den kollektive transport.

Læs om projektet her

Et bedre overblik

Hvordan får du hurtigt overblik over, hvilke stationer og stoppesteder, der er gode, når du f.eks. rejser med barnevogn, kørestol eller tung bagage?

Vi har i DOT spurgt vores kunder – og fundet ud af, at I savner et overblik over faciliteter på stationer og stoppesteder. Også til parkering af cykel og bil.

Læs om projektet her

Rejsende ved stoppested

Sidste afgang venter

I DOT arbejder vi på at kunne give dig en længe efterspurgt service i aftentimerne uden for Storkøbenhavn, så den sidste bus venter på dig, hvis toget f.eks. er forsinket.

Læs om projektet her