Den nye linje 9A i Nyt Bynet

Den nye linje 9A vil have forbindelse til fire S-togslinjer, den eksisterende metro ved Flintholm St. og Vanløse St. samt Cityringen ved Frederiksberg Allé St. Linje 9A vil sikre en hurtig forbindelse gennem Glostrup og Rødovre til disse baneforbindelser, og den forbliver en central buslinje igennem det centrale Frederiksberg. Som noget nyt bliver linje 9A en central linje på Vesterbro og det ”gamle Sydhavnen” ved Mozarts Plads og giver forbindelse til S-tog ved stationerne Sydhavn og Carlsberg samt Cityringen ved Frederiksberg Allé St.

Kort over den nye linje 9A i Nyt Bynet

Download kortet her (åbner i nyt vindue)

Der er ændringer på linje 9A

I Nyt Bynet skal over 30 buslinjers funktion tilpasses den nye Cityring, så de passer godt sammen med metro- og tognettet. Det betyder, at behovet for nogle af de buslinjer, vi kender i dag, ændrer sig.

Dele af strækningen, hvor linje 9A kører i dag, erstattes derfor af andre buslinjer, som kan være relevante for din rejse med bus, tog og metro fra sommeren 2019.

Buslinjer som kan være relevante for dig

Linje 2A, linje 13, linje 26 og linje 31 kan være relevante for din rejse afhængig af, hvor på linje 9As rute, du kører i dag.

Klik på buslinjerne for at læse mere om dem. 

 


Hvor ofte kører linje 9A i Nyt Bynet?

Glostrup St. – Rødovre Centrum

Myldretiden

8 afgange i timen

Dagtimerne

8 afgange i timen

Aften

3 afgange i timen

Nat

2 afgange i timen

 

Rødovre Centrum – Valbyparken

Myldretiden

8 afgange i timen

Dagtimerne

8 afgange i timen

Aften

6 afgange i timen

Nat

2 afgange i timen

Hvordan kører linje 9A i din by?

(Åbner kort i PDF)