Den nye linje 7A i Nyt Bynet

Den nye linje 7A vil have forbindelse til flere S-togsstationer, den nye Cityring samt til InterCity/regionaltog ved Hovedbanegården. Linjen vil give en forbindelse med høj frekvens fra Rødovre gennem det sydlige Frederiksberg mod det centrale København.

Linje 7A vil desuden give en forbindelse fra Teglholmen/Sluseholmen samt den ældre del af Sydhavnen omkring Mozarts Plads til både Indre By og Ny Ellebjerg St.

Kort over den nye linje 7A i Nyt Bynet

Download kortet her (åbner i nyt vindue)

Omlægning på linje 7A frem til foråret 2020

Når Nyt Bynet starter, er Platanvej og Sluseholmen ikke klar til buskørsel. Det betyder at den nye linje 7A i stedet skal køre af en anden vej to steder på ruten.

Kører bussen i stedet af Roskildevej til Pile Allé og så videre til Frederiksberg Allé. Bussen vil igen køre igen ad den originale rute fra 1 december 2019. Den nye Frederiksberg Allé Station vil blive betjent af stoppesteder på Frederiksberg Allé i stedet for Platanvej i perioden.

Samtidig er Sluseholmen spærret for gennemkørsel, og bussen vender derfor på Teglholmen, inden den fortsætter mod Ny Ellebjerg Station via bl.a. Sydhavns Plads og Mozarts Plads. Du kan i stedet for stoppestedet ved Sluseholmen benytte stoppestederne på linje 7A i Støberigade (Alliancevej) eller på linje 18 i krydset Sydhavnsgade/Sluseholmen. Sluseholmen er spærret indtil foråret 2020.

Hold dig opdateret

Vi anbefaler at du holder dig opdateret her på Nyt Bynet siden, og på køreplansiden for linje 7A, hvor du også kan hente bussens nye køreplan i Nyt Bynet. Det gør du ved at trykke på knappen "Hent kommende køreplan".

Hvis du vil se hvordan det kan påvirke din rejse, kan du tjekke rejseplanen her.

Hvor ofte kører linje 7A i Nyt Bynet?

Rødovrehallen – Ny Ellebjerg St.

Myldretiden

9 afgange i timen

Dagtimerne

8 afgange i timen

Aften

6 afgange i timen

Nat

2 afgang i timen