Den nye linje 350S i Nyt Bynet

Den nye linje 350S vil have forbindelse til S-tog og Cityringen på Nørrebro St. samt til den eksisterende metro på Nørreport St. Linjen forbliver en central buslinje på Nørrebrogade, Frederikssundsvej og gennem Herlev. Desuden giver linjen fortsat forbindelse til de mange studie- og arbejdspladser i Lautrupgård.

Kort over den nye linje 350S i Nyt Bynet

Download kortet her (åbner i nyt vindue)

Der er ændringer på linje 350S

I Nyt Bynet skal 33 buslinjers funktion tilpasses den nye Cityring, så de passer godt sammen med metro- og tognettet. Det betyder, at behovet for nogle af de buslinjer, vi kender i dag, ændrer sig.

Dele af strækningen, hvor linje 350S kører i dag, erstattes derfor af andre buslinjer, som kan være relevante for din rejse med bus, tog og metro fra efteråret 2019. 

Buslinjer som kan være relevante for dig

Linje 2A, linje 250S, linje 5C og linje 31 kan være relevante for din rejse afhængig af, hvor på linje 350Ss rute, du kører i dag.

Klik på buslinjerne for at læse mere om dem. 

Hold dig opdateret

Vi anbefaler at du holder dig opdateret her på Nyt Bynet siden, og på køreplansiden for linje 350S, hvor du også kan hente bussens nye køreplan i Nyt Bynet. Det gør du ved at trykke på knappen "Hent kommende køreplan".

Hvis du vil se hvordan det kan påvirke din rejse, kan du tjekke den her.

Hvor ofte kører linje 350S i Nyt Bynet?

Ballerup St. – Nørreport St.  

Myldretiden

5 afgange i timen

Dagtimerne

4 afgange i timen

Aften

3 afgange i timen

Nat

1 afgang i timen