Den nye linje 350S i Nyt Bynet

Den nye linje 350S vil have forbindelse til S-tog og Cityringen på Nørrebro St. samt til den eksisterende metro på Nørreport St. Linjen forbliver en central buslinje på Nørrebrogade, Frederikssundsvej og gennem Herlev. Desuden giver linjen fortsat forbindelse til de mange studie- og arbejdspladser i Lautrupgård.

Kort over den nye linje 350S i Nyt Bynet

Download kortet her (åbner i nyt vindue)

Der er ændringer på linje 350S

I Nyt Bynet skal 33 buslinjers funktion tilpasses den nye Cityring, så de passer godt sammen med metro- og tognettet. Det betyder, at behovet for nogle af de buslinjer, vi kender i dag, ændrer sig.

Dele af strækningen, hvor linje 350S kører i dag, erstattes derfor af andre buslinjer, som kan være relevante for din rejse med bus, tog og metro fra efteråret 2019. 

Buslinjer som kan være relevante for dig

Linje 2A, linje 250S, linje 5C og linje 31 kan være relevante for din rejse afhængig af, hvor på linje 350Ss rute, du kører i dag.

Klik på buslinjerne for at læse mere om dem. 

Her holder bussen

Er du i tvivl om hvor bussen holder efter ændringer i Nyt Bynet, så kan du en oversigt over forskellige terminaler her:

HER HOLDER BUSSEN

Hold dig opdateret

Vi anbefaler at du holder dig opdateret her på Nyt Bynet siden, og på køreplansiden for linje 350S, hvor du også kan hente bussens nye køreplan i Nyt Bynet. Det gør du ved at trykke på knappen "Hent køreplan for hele linjen".

Hvis du vil se hvordan det kan påvirke din rejse, kan du tjekke den her.

Flere afgange til linje 350S

M3 Cityringen åbnede 29. september, og 13. oktober blev busserne bundet tæt sammen med nye og eksisterende metrolinjer, bus og tog i Nyt Bynet. De første erfaringer med Nyt Bynet viser, at der er behov for flere afgange i myldretiden på linje 350S.

I linje 350S har det været svært at få plads til alle passagerer i morgenmyldretiden i retning mod Ballerup St. - særligt på strækningen fra Brønshøj Torv til Ballerup Campus. Derfor indsættes der nu en ekstra afgang på strækningen fra Nørreport St. til Malmparken St. kl 7.00. Ændringen trådte i kraft 8. december.

 

Hvor ofte kører linje 350S i Nyt Bynet?

Ballerup St. – Nørreport St.  

Myldretiden

5 afgange i timen

Dagtimerne

4 afgange i timen

Aften

3 afgange i timen

Nat

1 afgang i timen