Den nye linje 250S i Nyt Bynet

Den nye linje 250S vil give en hurtig og direkte forbindelse fra centrale dele af Gladsaxe til S-tog og Cityringen ved Nørrebro St. samt den eksisterende metro ved Forum St. Desuden vil linjen fortsat køre til Københavns Hovedbanegård med forbindelse til S-tog, Cityringen og InterCity/regionaltog inden den fortsætter mod Amager, Tårnby og Dragør med forbindelser til metro og tog.

Kort over den nye linje 250S i Nyt Bynet

Download kortet her (åbner i nyt vindue)

Der er ændringer på linje 250S

I Nyt Bynet skal 33 buslinjers funktion tilpasses den nye Cityring, så de passer godt sammen med metro- og tognettet. Det betyder, at behovet for nogle af de buslinjer, vi kender i dag, ændrer sig.

Mellem Amagerbro St. og Dragør Stationsplads vil linje 250S køre, ligesom linje 350S gør i dag. Dele af strækningen, hvor linje 250S kører i dag, erstattes af andre buslinjer, som kan være relevante for din rejse med bus, tog og metro fra efteråret 2019.

Buslinjer som kan være relevante for dig

Linje 4A, linje 68 og linje 77 kan være relevante for din rejse afhængig af, hvor på linje 250Ss rute, du kører i dag.

Klik på buslinjerne for at læse mere om dem. 

Her holder bussen

Er du i tvivl om hvor bussen holder efter ændringer i Nyt Bynet, så kan du en oversigt over forskellige terminaler her:

HER HOLDER BUSSEN

Omlægning på linje 250S ved Nørrebro St. frem til foråret 2020

Når Nyt Bynet starter, er der omlægninger på 250S ved Nørrebro St.  

Indtil foråret 2020 vil 250S i stedet holde ved stoppesteder på Frederikssundvej med retning mod Bagsværd St. og Nordre Fasanvej med retning mod Dragør Stationsplads.

Ny køreplan til linje 250S

M3 Cityringen åbnede 29. september, og 13. oktober blev busserne bundet tæt sammen med nye og eksisterende metrolinjer, bus og tog i Nyt Bynet. De første erfaringer med Nyt Bynet viser, at der er behov for en ny køreplan til linje 250S.

Den nye linje 250S har haft svært ved at komme igennem trafikken især ved Nørrebro Station, hvilket har skabt forsinkelser og upålidelig drift. Derfor er køreplanen nu ændret, så linjen får lidt mere køretid undervejs. Den nye køreplan trådte i kraft 8. december.

Hold dig opdateret

Vi anbefaler at du holder dig opdateret her på Nyt Bynet siden, og på køreplansiden for linje 250S, hvor du også kan hente bussens nye køreplan i Nyt Bynet. Det gør du ved at trykke på knappen "Hent køreplan for hele linjen".

Hvis du vil se hvordan det kan påvirke din rejse, kan du tjekke rejseplanen her.

   

Hvor ofte kører linje 250S i Nyt Bynet?

 

Bagsværd st. – Gladsaxe Trafikplads 

Myldretiden

6 afgange i timen

 

Gladsaxe Trafikplads – Dragør Stationsplads

Myldretiden

6 afgange i timen

Dagtimerne

4 afgange i timen

Aften

3 afgange i timen

Nat

1 afgang i timen