Den nye linje 176 i Nyt Bynet

Den nye linje 176 vil betjene strækningen mellem Emdrup Torv og Hellerup St. Dermed får Vangede en ny direkte forbindelse til Hellerup St., og en bedre forbindelse mellem den østlige og vestlige del af kommunen. Linjen vil give forbindelse til S-tog ved både Vangede St., Gentofte St., Bernstorffsvej St. og Hellerup St. Desuden vil linjen sikre lokal busbetjening af mange centrale områder i kommunen herunder Dyssegård og Vangede.

Kort over den nye linje 176 i Nyt Bynet

Download kortet her (åbner i nyt vindue)

Der er ændringer på linje 176

I Nyt Bynet skal 33 buslinjers funktion tilpasses den nye Cityring, så de passer godt sammen med metro- og tognettet. Det betyder, at behovet for nogle af de buslinjer, vi kender i dag, ændrer sig.

Dele af strækningen, hvor linje 176 kører i dag, erstattes derfor af linje 179, som kan være relevant for din rejse med bus og tog fra efteråret 2019.

Klik på buslinjen for at læse mere om den.

Her holder bussen

Er du i tvivl om hvor bussen holder efter ændringer i Nyt Bynet, så kan du en oversigt over forskellige terminaler her:

HER HOLDER BUSSEN

Hold dig opdateret

Vi anbefaler at du holder dig opdateret her på Nyt Bynet siden, og på køreplansiden for linje 176, hvor du også kan hente bussens nye køreplan i Nyt Bynet. Det gør du ved at trykke på knappen "Hent køreplan for hele linjen".

Hvis du vil se hvordan det kan påvirke din rejse, kan du tjekke den her.


Hvor ofte kører linje 176 i Nyt Bynet?

Emdrup Torv – Hellerup St.

Myldretiden

2 afgange i timen

Dagtimerne

2 afgange i timen

Aften

1 afgang i timen

Hvordan kører linje 176 i din by?

(Åbner kort i PDF)