Gør dit pendlerliv nemmere med rejsekort pendler kombi

Rejsekort

Skift til pendler kombi og rejs overalt på ét kort

Pendler kombi er pendlerkort og rejsekort i ét. Det betyder, at du både kan pendle i dit pendlerområde og rejse alle andre steder med bus, tog og metro med samme kort. Hvis du allerede har et rejsekort personligt, kan du lægge pendler kombi på dit kort - så sparer du kortgebyr og leveringstiden for et nyt kort.

Der er endnu flere fordele, hvis du vælger pendler kombi

Pendlerkombi

Pendler kombi regner selv prisen ud på din rejse, så du ikke skal bekymre dig om at tælle zoner eller købe ekstra billet.

Fordel #2

Benytter du et mobil-pendlerkort, skal du holde øje med batteriet på mobilen. Det skal du slet ikke bekymre dig om med pendler kombi.

Fordel #3

Opret en fornyelses-aftale til pendler kombi, så din periode fornyes automatisk. Og med en tank-op-aftale er der altid penge på dit kort. Så er det bare at checke ind og rejse.

Hvis du ikke ønsker automatisk fornyelse, kan du forny din periode i rejsekort automater på stationerne.

Har du allerede et rejsekort personligt, kan du logge ind på rejsekort selvbetjeningen og lægge pendler kombi på dit eksisterende rejsekort. 

Er du i tvivl om hvordan du bestiller pendler kombi?

Herunder kan du se trin-for-trin videoguides, som viser hvordan du bestiller et nyt rejsekort pendler kombi eller lægger pendler kombi på dit eksisterende rejsekort personligt. 

Sådan bestiller du det blå rejsekort med pendler kombi

Sådan bestiller du pendler kombi til dit eksisterende rejsekort personligt