Dankort og VISA Dankort har endnu ikke mulighed for at benytte dette ekstra sikkerhedslag så, hvis du benytter disse betalingskort, vil du ikke blive berørt af denne ændring i Mobilperiodekort app'en.

Tilmeld dit mobiltelefonnummer og dit VISA/MasterCard for at købe dit Mobilperiodekort
Kunder der betaler med internationale betalingskort, herunder VISA/MasterCard, skal fremover tilmelde Deres internationale betalingskort og mobiltelefonnummer for at købe Mobilperiodekort i DOT App’en. Det giver kortholder større tryghed for at andre ikke bruger kortet på internettet.

Er du allerede tilmeldt løsningen?

Hvis du er tilmeldt og skal betale for mobilperiodekortet, modtager du en SMS med en engangskode. SMS engangskoden skal tastes ind i det skærmbillede, som kommer frem som en del af betalingsforløbet i app’en.

Når koden er blevet godkendt, har du gennemført handlen. Taster du forkert kode vil betalingen blive afvist.

Har du ikke tilmeldt dig løsningen?
Når du skal købe mobilperiodekort med internationale betalingskort i DOT app’en, vil du, i forbindelse med at du skal betale for mobilperiodekortet, blive bedt om at tilmelde dig. Ved tilmeldingen tilknytter du dit mobilnummer til dit betalingskort. For at tilmelde dig, skal du bruge din NemID.

Du kan også oprette dig nu. Opret din 3D secure kode hos Nets

Ved at tilmelde dig bliver du også klar til at handle i andre netbutikker, der anvender Verified by Visa / MasterCard SecureCode.

Hvad kræver den nye løsning?
Du skal have et internationalt betalingskort, VISA/MasterCard, en mobiltelefon og NemID. Du anvender din NemID til at tilmelde dit mobilnummer til dit kortnummer. Hvis du ikke har NemID skal du kontakte dit pengeinstitut for at få hjælp til at blive tilmeldt.

Oplever du fejl?
På nogle Android versioner kan der opstå den fejl, at din skærm bliver helt hvid, så er det fordi der er zoomet ind, og du skal derfor zoome ud (mange gange) for at komme til der, hvor du kan indtaste din sms kode.

- Gem dit betalingskort, så skal du ikke gøre det igen.