Uanset om du er pendler eller bare rejser en gang imellem, kan du bruge dit rejsekort til bus, tog og metro.

Rejsekort er altid billigere end enkeltbilletter.

Find det kort, der passer til dig.

Læs mere og bestil på rejsekort.dk

 

Rejsekort

Med rejsekort skal du ikke tænke på zoner, priser og rabatter. Har du penge på dit rejsekort, kan du bare tage af sted og lade rejsekort beregne prisen for din rejse. Og skal du have rabat, sker det helt automatisk. For eksempel får du 20 % rabat på bestemte dage og tidspunkter.

Du kan bruge rejsekort overalt på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, samt de fleste andre steder i landet.

Se hvordan du bruger rejsekort.

 

Rejsekort pendlerkort og rejsekort pendler kombi

Rejser du den samme strækning mere end ca. 26 gange (13 dage tur/retur) om måneden, kan rejsekort pendlerkort eller rejsekort pendler kombi være den billigste løsning for dig.

Pendlerkort

Med et rejsekort pendlerkort kan du frit rejse i dit valgte pendlerområde (valgte zoner eller strækning) til en fast pris for en periode på mellem 30 – 180 dage. Pendlerkortet kan ikke bruges til rejser uden for dit valgte pendlerområde - her skal du have separat rejsekort eller billet. Med pendlerkort skal du kun checke ind i bus, men ikke i tog og metro. 

Læs mere om rejsekort pendlerkort

 

Pendler kombi

Med et rejsekort pendler kombi kan du både rejse frit i dit valgte pendlerområde (valgte zoner eller strækning) og udenfor dette på et og samme kort – du får pendlerkort og rejsekort i ét.

For rejser indenfor dit pendlerområde betaler du samme faste pris som på pendlerkort for en periode på mellem 30 – 180 dage. For rejser udenfor dit pendlerområde betaler du samme pris som på rejsekort for hver enkelttur.

Med pendler kombi skal du checke ind og ud på alle dine rejser så systemet kan regne ud hvornår du rejser indenfor og udenfor dit valgte pendlerområde. På den måde slipper du for at tænke på antallet af zoner eller købe separat billet.

Læs mere om rejsekort pendler kombi

 

Hvis du er i tvivl, om du skal blive på den billettype, du bruger i dag eller skifte til rejsekort, kan du sammenligne priser på rejseplanen.dk. Se hvordan du gør her:

 

Periodekort pensionist på rejsekort

Som noget nyt kan du som pensionist i Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn købe et periodekort. Det hedder periodekort pensionist og kan fås på rejsekort.

Med periodekort pensionist kan du rejse frit inden for en periode af 3 måneder. Kortet kan købes til tre valgfrie zoner eller alle zonerne 201-299. Rejser du mindst en tur/retur-rejse om ugen, kan et periodekort pensionist være billigst for dig. Kortet kan bestilles hos DOT Kundecenter på tlf.: 70 15 70 00.