Pendlerkort på rejsekort

Alle pendlerkort til voksne og børn udbydes på rejsekortet, undtagen Pendler20.

Pendlerkort på rejsekort kan købes på www.rejsekort.dk

Rejsekort Pendler

Rejsekort Pendler fungerer som øvrige ordinære pendlerkort med fri rejseret inden for et selvvalgt område/relation – dog skal der betales et tillæg for gyldighed i Metroen.

Læs mere om Rejsekort Pendler

Rejsekort med pendler kombi

Rejsekort med Pendler Kombi er et rejsekort, som kombinerer et ordinært rejsekort, hvor der betales pr. rejse ift. check-ind/check-ud med et pendlerkort (fri rejseret inden for et selvvalgt område/relation) – dog skal der betales et tillæg for gyldighed i Metroen.

Læs mere om pendler kombi 

Rejsekort pendlerkort og pendler kombi

Fornyelse af Rejsekort Pendler

Der er forskellige måder, hvorpå du kan forny din periode på Rejsekort Pendler samt Rejsekort med Pendler Kombi. Du kan forny perioden ved at oprette en fornyelsesaftale på selvbetjeningen på rejsekort.dk, altid med en periode på 30 dage. Hver gang, du så skal forny i praksis, skal du checke ind med dit rejsekort.

Du kan også selv forny din periode løbende – perioden kan være fra 30-60 dage. Du logger på selvbetjening for at forny perioden, hvor du skal overføre en ny periode til dit kort, og dernæst aktivere den ny periode ved at checke ind.

Du kan også få fornyet din periode på en bestemt dato. Selvom du først aktiverer en periode efter den valgte dato, vil perioden dog alligevel være startet på den faste dato.

Du skal altid selv aktivere en ny periode ved at checke ind, uanset om du selv har fornyet perioden eller det er sket automatisk. Rejser du uden for dit pendlerområde, aktiverer du ikke din ny periode, når du checker ind.

Læs mere om gyldighed, brug og fornyelse