DOT Mobilbilletter app
DOT Mobilbilletter app kommer med en ny omfattende release 19. april 2017, der åbner op for muligheden for at købe billetter til Sjælland, Lolland, Falster og Møn. Mobilbilletter app’en er blevet re-designet fra yderst til inderst, og i den sammenhæng har vi gjort op med de ældre operativsystemer for bedre at kunne udnytte nye features og modernisere app’en til fordel for størstedelen af vores kunder.

I praksis betyder det, at det fra den 19. april 2017 ikke er muligt at bruge DOT Mobilbilletter app til iPhone operativsystemerne iOS 7 og 8 samt Android operativsystemer, der er ældre end version 4.4.

Har du ikke mulighed for at opdatere dit operativsystem, og har du klip på dit Mobilklippekort til gode i app’en, som du ikke når at bruge inden den 19. april, kan du få refunderet dine klip. Læs mere om hvordan du skal gøre her

Har du ikke mulighed for at opdatere på grund af den, model du har, kan du fremover benytte tre muligheder - i stedet for Mobilbilletter app:

  1. Rejsekort. Læs mere og bestil på rejsekort.dk
  2. SMS billetter (læs mere om SMS billetter her)
  3. Billetautomater på stationer

Du kan kontakte DOT kundecenter på tlf. 7015 7000, hvis du har yderligere spørgsmål.

DOT Mobilpendlerkort app
DOT Mobilpendlerkort app kom med en omfattende ny release med Takst Sjælland pr. 15. januar 2017, der åbnede op for muligheden for at købe pendlerkort på Sjælland, Lolland, Falster og Møn. I den sammenhæng opdaterede vi vores backend system og understøtter fremover ikke iPhone operativsystemerne iOS 7 og 8 og Android operativsystemer, der er ældre end version 4.2.

Gyldige pendlerkort på din telefon, der er købt før 15. januar, kan fortsat anvendes med ældre operativsystemer, frem til pendlerkortet udløber. Du kan dog ikke foretage tilkøb eller forny uden at opdatere til nyeste version.

Opdater derfor din iPhone til iOS 9 eller 10 eller din Android telefon til 4.2 og senere versioner senest 15. januar. Vi anbefaler, at du altid vælger det nyeste operativsystem for at få den bedste oplevelse af DOT Mobilpendlerkort app.

Har du ikke mulighed for at opdatere på grund af den, model du har, kan du fremover benytte tre muligheder - afhængig af hvor du skal bruge kortet:

  1. Rejsekort Pendlerkort via rejsekort.dk (over alt på Sjælland)
  2. På pap i DOT webshop (over alt på Sjælland)
  3. På pap 2-8 zoner (KUN i hovedstadsområdet og Vestsjælland)

Du kan kontakte DOT kundecenter på tlf. 7015 7000, hvis du har yderligere spørgsmål.