Rejsekort sikrer dig den billigste billet på enkeltrejser

Rejsekort sikrer dig altid den billigste billet på enkeltrejser, og giver dig 20% rabat på hverdage mellem kl. 11-13 og kl. 18-07 samt på lørdage, søndage og helligdage. Som noget nyt får du tidsrabatten på alle rejser på hele Sjælland, Lolland, Falster og Møn.

Ændring på rejsekort

Mængderabat, kundetyperabat og grupperabat på rejsekort er blevet afløst af en fast, høj rabat på alle rejsekortrejser i forhold til en enkeltbillet. Rejser du samme strækning mere end ca. 26 gange (13 dage tur/retur) om måneden, skal du i stedet overveje et pendlerkort.

Prisen på rejsekortrejser er for nogen uændret, mens den er justeret lidt for andre.

Farvel til Alle-zoners-princippet

I mange år har kunder haft fordel af princippet om, at man maksimalt skal betale for ni zoner, selvom man rejser meget længere (alle-zoners-princippet). Den fordel kunne ikke opretholdes, da Sjælland, Lolland, Falster og Møn fik ét sammenhængende prisområde.  

I stedet er der nu sammenhæng mellem rejsens længde og pris. Det vil sige jo længere rejse jo højere pris.

Pendlerkort på rejsekort

Som noget nyt kan du købe dit pendlerkort på rejsekort. Læs mere på rejsekort.dk. 

Pendlerkort på rejsekort er til dig, der ofte rejser på samme strækning, mere end ca. 26 gange (13 dage tur/retur) om måneden. 
Med pendlerkort på rejsekort skal du ikke checke ind og ud, som du kender det fra det almindelige rejsekort. Kortet er kun gyldigt i de valgte zoner eller på den valgte rejse fra A til B. 
Rejser du uden for dit faste område, skal du sørge for at have en anden billet, der dækker den del af rejsen. Her kan du benytte det almindelige rejsekort eller enkeltbilletter.