DOT Pendlerkort er til dig, der rejser den samme strækning mere end ca. 26 gange (13 dage tur/retur) om måneden.

DOT Pendlerkort til korte rejser (2-8 zoner) er et personligt kort til bus, tog og metro. DOT Pendlerkort giver dig adgang til et ubegrænset antal rejser i en periode fra 30–180 dage i de sammenhængende zoner, det er købt til.

Det er muligt at købe DOT Pendlerkort til korte rejser i DOT webshop, i DSB Billetsalg eller 7-Eleven på stationerne samt på DOT Mobilpendlerkort app til iPhone eller Android. Som noget nyt kan du også få dit pendlerkort på rejsekort. Læs mere om rejsekort pendlerkort her.

Læs mere om hvad Takst Sjælland betyder for pendlere her

Pendlerkort til korte rejser 

For korte rejser mellem 2-8 zoner udstedes DOT Pendlerkort med påtrykte zoner gældende efter gennemkørsels princippet. Kortet kan bruges til et ubegrænset antal rejser i de zonenumre og i den periode fra 30-180 dage, der er påtrykt kortet. 

"Gennemkørsel"

Når man rejser på DOT pendlerkort til korte rejser (2-8 zoner), betaler man for det antal zonenumre, man kører i. Dog minimum to zoner.

På et 3-zoners DOT pendlerkort kan man derfor kun køre i de tre zonenumre, der står på kortet og ikke i to zoneringe omkring startzonen.