Uanset om du er pendler eller bare rejser en gang imellem, kan du bruge dit rejsekort til bus, tog og metro.

Rejsekort er altid billigere end enkeltbilletter.

Find det kort, der passer til dig.

Læs mere og bestil på rejsekort.dk

 

Rejsekort

Med rejsekort skal du ikke tænke på zoner, priser og rabatter. Har du penge på dit rejsekort, kan du bare tage af sted og lade rejsekort beregne prisen for din rejse. Og skal du have rabat, sker det helt automatisk. For eksempel får du 20 % rabat på bestemte dage og tidspunkter.

Du kan bruge rejsekort overalt på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, samt de fleste andre steder i landet.

Se hvordan du bruger rejsekort.

 

Rejsekort Pendlerkort

Til dig der vil rejse ubegrænset til en fast månedlig pris i de zoner, du vælger. Hvis du rejser med bus, tog og metro i de samme zoner ofte, kan pendlerkort være det billigste for dig. Med det i hånden kan du nemlig rejse ubegrænset i et område, du selv vælger, til en fast pris. Det eneste du skal huske er, at checke ind hver gang du har fornyet din periode.

Pendlerkortet kan ikke bruges til rejser uden for dit valgte område - her skal du have separat rejsekort eller billet.

Læs mere om Rejsekort Pendlerkort

 

Hvis du er i tvivl, om du skal blive på den billettype, du bruger i dag eller skifte til rejsekort, kan du sammenligne priser på rejseplanen.dk. Se hvordan du gør her:

 

Periodekort pensionist på rejsekort

Som noget nyt kan du som pensionist i Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn købe et periodekort. Det hedder periodekort pensionist og kan fås på rejsekort.

Med periodekort pensionist kan du rejse frit inden for en periode af 3 måneder. Kortet kan købes til tre valgfrie zoner eller alle zonerne 201-299. Rejser du mindst en tur/retur-rejse om ugen, kan et periodekort pensionist være billigst for dig. Kortet kan bestilles hos DOT Kundecenter på tlf.: 70 15 70 00.