Park & Ride

I København kan du benytte dig af Park & Ride, som kombinerer parkering og offentlig transport. Du parkerer på en af Park Zones parkeringspladser, der er placeret ved en metrostation lidt uden for centrum. Herefter kan du tage videre rundt i byen eller til lufthavnen.

Du bestemmer selv antallet af dage Park & Ride skal gælde, og billetten udløber først klokken 24.00 på sidste dag. Din transportbillet gælder til et ubegrænset antal rejser med bus, tog og metro i zone 1-4.

Parkeringsbillet og transportbillet købes samlet - fra 45 kroner per dag. Det er ikke muligt at købe parkering og transport hver for sig.

To børn under 12 år rejser gratis i følgeskab med en voksen. Transportbilletten gælder til zonerne 1-4, så alle metrostationer er dækket, og billetten er gyldig indtil klokken 24.00.

Læs mere om Park & Ride 

Køb

Læs mere om køb af Park & Ride.

Køb Park & Ride  

 

Eventbillet

Ved større events kan du med en lille eller stor eventbillet rejse ubegrænset med bus, tog og metro i 12 timer. Den lille billet giver dig fri rejse i zone 1-4 og den store billet giver dig fri rejse i zone 1-99 (Hovedstadsområdet).

Tag to børn op til 12 år med gratis.

Du kan kun købe en eventbillet til udvalgte større events. Læs mere og check om du kan købe en eventbillet til dit kommende event på eventbillet.dk

Køb

Læs mere om køb af eventbillet.

Køb eventbillet

 

Femern Bælt-billet

 Snup en endagstur fra Nykøbing til Rostock i Nordtyskland med bus og færge i én billet. Pris fra 105 kr.

Læs mere om køb af Femern Bælt-billet.

Køb Femern Bælt-billet