Sjælland, Lolland, Falster og Møn er et stort takstområde inddelt i zoner.

Nedenfor kan du se hvor mange zoner der er på din rejse i henhold til ringzoneprincippet, som benyttes til udregning af priser for enkeltbilletter til korte rejser (2-8 zoner). Hvis du er i tvivl, kan det være en god ide at bruge rejseplanen.dk, som kan fortælle dig hvor mange zoner du skal betale for.

Zonekortet tager udgangspunkt i en valgt zone. Du finder det zonenummer, der stemmer overens med den zone du befinder dig i, og derefter finder du din destination. Du kan derefter se på farven af din destinationszone hvor mange zoner du skal rejse og ud fra dette kan du udregne prisen for sin rejse. Se prisen for rejsen i pristabellerne (gældende for enkeltbilletter til korte rejser).

Information om prisudregning for enkeltbilletter til lange rejser (9 zoner eller mere), pendlerkort til korte rejser (2-8 zoner), pendlerkort til lange rejser (9 zoner eller mere) og rejsekort kan du finde under siden om zonesystemet.

På kortet kan du se zonenumrene. Du kan navigere i kortet som du normalt gør det i Google Maps. Hvis du trykker på en af zonerne, kan du markere den som din startzone, og med farver få vist hvor mange zoner du skal bruge, når du skal rejse.

Åbn kort over zoner i stort vindue